Referenser

Lena har genom sin coachning av mig fått mig att utvecklas, inte bara som ledare utan genom reflektioner även som människa.
Hon har ett tydligt driv och en medryckande entusiasm som iallafall fick mig att vilja prestera bättre i min yrkesroll.
jag skulle varmt rekommendera hennes stöd för alla personer verksamma i ledningsgrupper, oavsett bransch!

Erik Hemlin
Enhetschef Mark Fastighet utvändig skötsel på MARK Fastighet Mälardalen AB
Jag vill varmt rekommendera Lena till alla som vill fortsätta utvecklas som ledare, chef eller som ledningsgrupp. Lena har ett fantastiskt sätt att coacha och få en som ledare att verkligen fundera på vad man själv behöver och hur vägen dit kan nås.
Har själv haft förmånen att få bli coachad av Lena under hösten 2020 vilket gav mig en riktigt bra inblick i både mig själv men även hur jag uppfattas av andra och med stöd av den insikten bättre kan utveckla mitt eget ledarskap.

Victor Folkebrant
Program Manager – Business Change, ERP, Transformation
Lena stöttade mig och min IT-ledningsgrupp som global HRBP och var en stor tillgång i väntan på att en permanent lösning kom på plats. I tillägg till att Lena exemplariskt utförde traditionella HRBP-uppgifter så kunde hon på ett professionellt sätt individuellt coacha chefer på olika nivåer, något som utvecklade dessa medarbetare, både som ledare och chefer. Lena är enkel att samarbeta med, är en tydlig kommunikatör och har en drivande personlighet. Sist, men inte minst, bidrog hon med humor och arbetsglädje till hela arbetsgruppen.

Fredrik Carpenhall
Vice President, Processes & IT at Seco Tools
Vi har under 2019 anlitat Expediam och Lena Dyrberg i en delad roll som HR-stöd för verksamheten och dess chefer samt stöd åt VD och ledning vad avser ledarutveckling och coaching på företaget. Lena har hanterat rollen och skött uppdraget på ett utmärkt och förtjänstfullt sätt och därtill har hon med sin djupa och breda HR-kompetens varit ett mycket bra och aktivt stöd till VD och ledningen i övrigt i olika typer av verksamhetsutvecklingsfrågor. Lena är som sagt mycket kunnig inom HR- och ledarskapsområdet, hon är driven men flexibel och har en mycket god kommunikativ förmåga samt har levererat helt i enlighet med gjorda överenskommelser. Vi är mycket nöjda med vårt värdeskapande samarbete och kan varmt rekommendera andra att anlita Expediam och Lena! /Björn Söderholm, Vd för Markbolagen

Björn Söderholm
MARK Entreprenad Mälardalen AB
Lena har under drygt ett år fyllt positionen som interim HR-chef/HRBP för oss på Voith Hydro. Omfattningen av arbetet växte under tiden från ”normalt” HR arbete till att vara en drivande del i HR-transformationen, lokala förhandlingar och utveckling av organisation samt ledarskap. Lena har på ett proffesionellt sätt lyckats lyfta ledningen och andra ledare i företaget samt skapat förtroende hos de anställda. Jag rekommenderar Lena varmt för alla de uppdrag hon väljer att ta sig an.

Stefan Borsos
International Sales/Voith Hydro AB
Lena jobbade med mig i Transformationprojektet på HVDC. Hon var oerhört kunnig inom HR området och kunde med sin erfarenhet hjälpa oss i projektet med det vi skulle uppnå. Hon hade alltid en effektiv strategi och var utmärkt i att kommunicera sina idéer till resten av teamet och även utföra sina uppgifter effektivt och leverera i tid.
Jag rekommenderar varmt Lena och skulle verkligen kunna jobba med henne igen.

Elizabet Bäckström
Manager Operations System Integration Substation and Power Infrastructure/ABB AB
Som HRBP har Lena varit en stor tillgång i vår organisation. Hon är en positiv, initiativrik och förändringsbenägen person som genom kombinationen tydlighet , empati och diplomati har kunnat kommunicera även komplicerade och ibland svårsmälta budskap på ett framgångsrikt sätt. Tydlig kommunikation, bred kompetens , stort engagemang och ansvarstagande gör att Lena driver det hon åtagit sig i mål och hon har därigenom uppnått eller överträffat även högt satta mål. Jag kan bara gratulera den som får möjlighet att samarbeta med Lena.

Mikael Karebo
Hr Manager Seco Tools AB/Head of HR Seco Tools Global Operatios