Referenser

Lena har under drygt ett år fyllt positionen som interim HR-chef/HRBP för oss på Voith Hydro. Omfattningen av arbetet växte under tiden från ”normalt” HR arbete till att vara en drivande del i HR-transformationen, lokala förhandlingar och utveckling av organisation samt ledarskap. Lena har på ett proffesionellt sätt lyckats lyfta ledningen och andra ledare i företaget samt skapat förtroende hos de anställda. Jag rekommenderar Lena varmt för alla de uppdrag hon väljer att ta sig an.
Lena jobbade med mig i Transformationprojektet på HVDC. Hon var oerhört kunnig inom HR området och kunde med sin erfarenhet hjälpa oss i projektet med det vi skulle uppnå. Hon hade alltid en effektiv strategi och var utmärkt i att kommunicera sina idéer till resten av teamet och även utföra sina uppgifter effektivt och leverera i tid. Jag rekommenderar varmt Lena och skulle verkligen kunna jobba med henne igen.
Som HRBP har Lena varit en stor tillgång i vår organisation. Hon är en positiv, initiativrik och förändringsbenägen person som genom kombinationen tydlighet , empati och diplomati har kunnat kommunicera även komplicerade och ibland svårsmälta budskap på ett framgångsrikt sätt. Tydlig kommunikation, bred kompetens , stort engagemang och ansvarstagande gör att Lena driver det hon åtagit sig i mål och hon har därigenom uppnått eller överträffat även högt satta mål. Jag kan bara gratulera den som får möjlighet att samarbeta med Lena.