Coaching

Öka era förutsättningar för framgång, utveckling och måluppfyllnad.

Jag erbjuder coaching som ett effektfullt sätt att få kraft och stöd både i medgång, motgång och när ni kanske går på tomgång. Jag erbjuder också ledarutveckling för att stärka ledare och deras egna förmågor inom området coachande ledarskap.

Coaching är ett kreativt och nära samarbete med syftet att lyfta möjligheter och potential. Coaching med mig har fokus på företag, ledarskap och utveckling. Många uppdrag kretsar kring att leda och utveckla sin verksamhet, sig själv och andra. I samarbete med mig får du förutom en erfaren och engagerad coach även möjlighet att använda ROLF – ett modernt, digitalt verktyg för att stödja och stärka dig och vår dialog under coachingperioden.

Grundläggande coachingmetodik kombineras med lämpliga verktyg för att t ex öka självinsikt kring hur man uppfattas av andra och få feedback från dina viktiga intressenter. Ett samarbete med en coach ökar dina förutsättningar att fokusera och varför inte passa på att hälsa på mig på härliga B26 i centrala Västerås.

Jag är utbildad och diplomerad via International Coaching Federation (ICF), följer och vidareutvecklas i enlighet med deras riktlinjer.